Workmode


God morgon! Jag sitter här och startar dagen med lite kaffe. Idag är det jobb som står på schemat i ett par timmar. Men det blir en kortare dag idag iom att det är fredag. Så först blir det kontoret till 15:00 ungefär, vi ska sitta och planera in kommande kampanjer och lite sånt. Efter det så har jag möte + ett avtal ska signas. Sen så åker jag direkt och hämtar Theodore, då väntar en härlig mys-fredag. Vi ska väl laga någon god mat, pyssla lite och sådär. En familjedag helt enkelt. 💕 Jag hoppas att ni har en fantastisk dag, nu måste jag koncentrera mig på jobbet. Ville bara uppdatera er lite kort. Puss & kram. 

16 kommentarer

 1. Vad jobbar du med?:)

 2. Går ju knappt att ha en dålig dag i det här vädret! 🙂

 3. Spännande!

  Kika gärna in på min blogg där jag skriver om bebismode och mitt liv som ensamstående mamma till min nyfödda dotter ❤

 4. Vilken tid börjar du jobba på morgonen? Ha en fin dag 🙂

 5. Också nyfiken på vad du jobbar med! 🙂

  Skriver om feminism på http://www.zaitzova.com

 6. Vad gör du där 9 timmar om dagen varje dag? Förlåt men det låter ganska orimligt. Ge oss gärna lite mer detaljer!

  1. 😀 Vad gör du 9 timmar om dagen, förlåt, men kan du specificera Sussie?! Vill verkligen veta.

   / Karma

   1. Sussie

    Jag har inte påstått att jag jobbar 9 timmar VARJE DAG som Dessie nyss gjorde? Karma du borde ta ett glas vin och gå bort från datorn. Trevlig helg!

   2. Millan

    Jag börjar bli ordentligt trött på dig Karma…vi förstår att du tagit på dig rollen som Dessans vakthund men det börjar gå för långt. Jag kan faktiskt förstå denna fråga som Sussie ställer för jag undrar också vad som pågår på Dessies kontor i 9 timmar om dagen. Och ja, jag kan hålla med om att frågan är lite kantigt ställd men jag tror också att du som ändå är lite till åren kommen borde ha i åtanke att det oftast är ”barn och tonåringar” som skriver här och att de ibland uttrycker sig lite klumpigt utan att det egentligen inte betyder något illa.

   3. Karma for president! <3

  2. Sussie du behöver få remiss till kbt och gå bort från datan.

   1. Hilda 😂 gu va du e rolig. Millan å Sussie. Det behövs någon som ifrågasätter hur det uttrycks här inne. Vaktund 😊 det tar jag som en komplimang.
    Har svårt för människor som läser en blogg men endast letar fel. Fråga er själva varför ni läser den istället när allt är åt helvete, enligt er.
    Nä gör något vackert istället för att göra ner en annan människa. Inget någon av er växer på.
    // voff voff från Karma

   2. Jävla tjat om KBT?

 7. Jag var likadan när jag började på mitt första jobb, nämnde hela tiden att jag skulle jobba eller hur länge 🙂 men det är gulligt! Hoppas du har en bra jobbdag, man får mycket mer fredagskänsla efter att att man jobbat några timmar 🙂

 8. En fråga! Hur gör ni med Theo? Har ni regelbundna tider med honom, alltså hur ofta han är hos dig och hos Simon. Känns som om det är var och varannan dag och inte regelbundna tider om du förstår vad jag menar. Hur har han reagerat efter att ni flyttade isär?

  En annan fråga; hur gick de med att sätta dit klockslag när du publicerar inläggen?☺

 9. Kul! Också väldigt nyfiken på vad du jobbar med!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *