Always there💕

Jag slutade 30 minuter tidigare idag, så den lilla halvtimmen tog jag vara med min bästis som jag inte sett på ett tag. Vi båda har varit upptagna med jobb och annat, men såklart vet vi ju alltid vart vi finns för varandra. När man blir äldre märker man att man inte behöver ses varje dag, man vet vart man har varandra ändå. Så skönt!❤️🙏🏽 Bästis finns alltid där när man behöver henne. Och just idag var lite en sån dag. Jag mår väldigt bra, jag känner mig glad över att jag har massor med jobb just nu, att allt funkar fint med Theodore och allt som hör till livet. Men jag har varit lite förvirrad när det kommer till andra saker, och då kändes det så skönt idag när man insåg att man hade en halvtimme ledig idag för att sitta med sin tjejkompis och prata ut. Nu känns saker så mycket bättre, helt ärligt vet jag inte vad jag skulle ta mig till utan mina vänner.

Nu är jag iallafall hemma med Theo, och tar det lugnt. Är så trött efter denna hektiska vecka, så det ska faktiskt bli skönt med lite helg även om jag älskar mitt jobb.🌟 Jag såg att några undrade vad jag gör på kontoret 9-18, men det spelar väl ingen roll? Jag har lite olika arbetsuppgifter och jag trivs med att lära mig och utvecklas!😃 Mer än så behöver man ju inte gå in på. Jag gillt helt enkelt att ha flera bollar i luften och känner att jag kan ge så mycket mer och lära mig så mycket mer än det jag bara har gjort innan. Så varför inte göra det? Det gäller att tänka långsiktigt🙏🏽

22 kommentarer

 1. HĂ€rligt att kunna trĂ€ffa sina bĂ€sta vĂ€nner pĂ„ en fika sĂ„ dĂ€r. 🙂 Min allra bĂ€sta vĂ€n bor typ 60-70 mil ifrĂ„n mig. Önskar att jag kunde trĂ€ffa henne oftare! Men som du sĂ€ger sĂ„ Ă€r allt precis som om man aldrig varit ifrĂ„n varandra nĂ€r man vĂ€l ses, Ă€ven om det var över ett halvĂ„r sen sist.

 2. AssÄ tack dessie! SÄ skönt att du slutat kasta ben Ät trollen. Jobba pÄ du, vi vet att du Àr grymt duktig! Skönt att du fÄr vara med T sen.

 3. Det kan ju visst vara intressant att veta vad jobbdagarna fylls med 🙂 Du kanske jobbar med sĂ€lj? Lifestyle har ju mkt annonser. Visst nĂ€mnde du tidigare att du Ă€r en duktig sĂ€ljare. Kul hursomhelst med ett jobb. You rock! 🙂

 4. Men om det nu inte spelar nÄgon roll, varför kan du inte bara sÀga vad det Àr du gör dÄ?

 5. Der enda dina inlĂ€gg handlar om nu för tiden Ă€r hur mycket du jobbar och att du Ă€lskar ditt jobb. Innan har du inte ens nĂ€mnt att du har ett jobb (undrade redan dĂ„ vad dina dagar gick ut pĂ„), sen nĂ€r folk undrar vad du jobbar med och vad dina arbetsuppgifter Ă€r sĂ„ spelar det ingen roll och Ă€r inte viktigt? Öööhh.. nĂ€ okej, bloggen handlar 98% om jobb men vad du gör Ă€r oviktigt. Det Ă€r som att jag skulle skylta och göra reklam som en galning för nĂ„got och sen nĂ€r folk undrar vad exakt jag hypat om sĂ„ kan/vill jag inte förklara. Antiklimax. Snacka om förvirrade/uttrĂ„kade lĂ€sare.

  1. Man har ingen skyldighet gentemot sina lĂ€sare att berĂ€tta allt man berĂ€ttar det man vill. Hon berĂ€ttar ju visst massa andra saker, resan till helsingfors, frukostar mm. Ni har Ă€ndĂ„ trĂ„kig attityd oavsett vad hon berĂ€ttar….

   1. Precis, tack Lisa!💕

  2. Jag pratar ju mycket om mina jobb, och vad de leder till! Ambassadörskap Wink, Ukko, nu ett annat som avslöjas snart, att jag Ă€r modell, förelĂ€sning i Finland m.m! KĂ€nner inte att jag behöver gĂ„ in strategiskt pĂ„ hur vi jobbar🙂

 6. LĂ€gg ner bara

 7. Mysigt 😍
  Kika gĂ€rna in pĂ„ min blogg dĂ€r jag skriver om bebismode och livet som 21 Ă„r och ensamstĂ„ende mamma till en nyfödd ❀ Kram

 8. Alltid mysigt o fika nÀr som helst var som helst livet utan fika skulle vara trÄkigt.

  1. đŸŒŸđŸ–€

 9. Vad Àr der för vits att du har bloggen om du inte kan sÀga vad du sysslar med om dagarn, du skriver ju inte om nÄ annat. Blir fullstÀndigt trÄkig och ointressant lÀsning för oss.

 10. Klarar du inte försörja dig pÄ bloggen lÀngre?

 11. SkÀms du över dina arbetsuppgifter som du har nu nÀr du bara Àr lÀrling? Det verkar verkligen sÄ.

 12. Mysigt😍
  Kika gĂ€rna in pĂ„ min blogg dĂ€r jag skriver om bebismode och livet som 21 Ă„r och ensamstĂ„ende till en nyfödd❀ Kram

 13. Oj, det var nog inte en frĂ€sch bild pĂ„ dig…

 14. FörskollÀraren

  Vill bara informera dig och andra:
  Vill man fika med en kompis, stĂ€da, tvĂ€tta, gĂ„ till frisören m.m utan barnet, dĂ„ skaffar man barnvakt! Förskolan Ă€r ej till för ”barnpassning”, utan en verksamhet som skall utveckla o lĂ€ra barnen-under förĂ€ldrars ARBETStider!
  Det kanske inte var ”din” hĂ€mtning denna dag, men har reagerat förut nĂ€r du gjort annat som inte rör ditt jobb och SEN hĂ€mtat Theo..
  Vet att det inte Àr lÀtt att fÄ ihop vardag och socialt liv med barn, sÀrskilt inte som ensamstÄende men tycker det Àr respektlöst mot personal att utnyttja platsen, de har kanske ocksÄ barn eller stÀdning som vÀntar (och istÀllet kanske de mÄste jobba över pga sena/mÄnga barn, kanske pga att flera gör som du. Jag VET att mÄnga gör sÄ, ser det ofta i yrket)
  SÄ, nu har jag fÄtt ur mig det. FörlÄt, men jag tar illa vid mig nÀr yrket redan Àr undervÀrderat som det Àr.
  /utbildad förskollÀrare, med tvÄ barn

  1. Om du har en lÀkartid eller frisörtid under tiden dina barn Àr pÄ förskola. (Du jobbar men slutar tidigare eller gÄr ifrÄn för detta besök) HÀmtar du dÄ dina barn pÄ förskolan för att lÀmna dom hos barnvakt innan ditt besök?

  2. Jobbig jÀvel

   FÄr jag frÄga vafan du tar illa upp för ? Du kÀnner inte henne, hennes son gÄr inte pÄ DIN förskola ?

   Jag tycker att istÀllet för att trolla pÄ nÀtet och förklara för andra vilka brister dom har sÄ kan du försöka börja jobba lite med dig sjÀlv.

   Om man Àr sÄ lÀttkrÀnkt att man tar illa vid sig vid en frÀmmande persons ord pÄ internet som inte alls Àr riktat mot just dig sÄ mÄste du ha vÀrldens sÀmsta sjÀlvkÀnsla..
   tÀnkt pÄ det

   1. FörskollÀraren

    Tydligen förstĂ„r ni inte vad jag ville förmedla.. Jag hoppades kunna göra dessie och andra mĂ€nniskor som kanske skulle springa pĂ„ min kommentar upplysta om förskolans syfte och regler. Syftet Ă€r inte att förvara sina barn dĂ€r nĂ€r man som förĂ€lder gör sĂ„dant som shopping, frisör, fika m.m. Förskolan Ă€r inte till för förĂ€ldrars egentid, men utnyttjas tyvĂ€rr till det gĂ„ng pĂ„ gĂ„ng, vilket leder till en nonchalant bild av förskolans syfte och respektlöst mot pedagogernas roll. JAG drabbas inte av dessies val direkt, men jag drabbas av nĂ€r folk gör sĂ„dana val indirekt dĂ„ det skapar en felaktig bild av förskolans syfte och regler, och kanske fler vĂ€ljer att ta en fika eller stĂ€da lite innan de hĂ€mtar sina barn. Jag önskar ingen illa, jag mĂ„r inte dĂ„ligt och jag ”trollar” inte pĂ„ nĂ€tet, jag önskar bara att mitt yrke vĂ€rderas högre och skriver ett litet ”politiskt” budskap i hopp om förĂ€ndring.. Tack för mig.

  3. Fast nu Àr det ju sÄhÀr att beroende pÄ vilken kommun man bor i, sÄ har man rÀtt till att h barnen pÄ förskola ett x antal timmar i veckan, oavsett om du jobbar eller ej.
   Det borde du veta som Ă€r förskollĂ€rare 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *