STHLM

Nu är man hemma igen!😃 Jag sitter på bussen påväg hem till lägenheten, ska ta en dusch och så sen åker jag till Theodore. Jag är ganska trött efter resan, det tar ju alltid på krafterna när man har rest. Alla byten, flygningen och allt. Men det är okej ändå! Jag klarade flygresan väldigt bra måste jag säga, är faktiskt stolt över mig själv att jag lyckades andas bort ångesten när vi lyfte planet. Så jag fick faktiskt inte ångest/panik en enda gång under resan. Visserligen är det en kort resa (ca 1 timme) men det är ändå jobbigt för mig med start& landning. Men nu är jag hemma, säker! Jag kom hem till så fint väder, strålande sol så då blev man glad när man kom hem 🙂

Vet ni vad jag har upptäckt förresten? iPhone 7 kamera är ju suverän! Det känns så roligt att ta bilder och blogga nu när man faktiskt kan ta enkla fina bilder med mobilen och bara slänga upp ett inlägg. Helt plötsligt känns det även roligt med bloggen igen. Sjukt eller hur? Att en ny ”kamera” kan göra så mycket med motivationen. Men sen är det ju alltid kul att ta fina bilder när man har varit ute och gjort saker. Nu har jag ju rest och sett nya miljöer. På veckodagarna sitter jag ju mestadels på kontoret i 9 timmar, så då blir det inte så mycket att fota haha!😂 Men nu när det känns kul att fota mer så ska jag faktiskt försöka ta mer fina ”satsade” bilder till bloggen. Det är ju så smidigt när man kan mobilblogga liksom. Det tar inte lika mycket tid. Det behöver faktiskt inte vara mer komplicerat än så. 2017 är det ju nu trots allt, tekniken har ju gått framåt det är inte samma sak som 2008 när man fick sitta i flera timmar för att försöka ladda upp en suddig bild från kameran, och bara att starta igång datorn då haha.. det tog ju sån tid. Me like👌🏽

5 kommentarer

  1. Kul med mer uppdatering än tidigare!! 😀👍🏼
    Kika gärna in på min blogg där jag skriver om bebismode och mitt liv som ensamstående mamma till min nyfödda dotter ❤

  2. Sjukt bra bilder för att vara tagna med en mobilkamera! 🙂

  3. Vart är din ljusblåa jacka/kavaj köpt? Såå fin!! 😍

  4. 9 timmar på kontoret hahahaaa😂😂😂

    1. 9-18 😘

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *