Pictures

Förmodligen kommer vi tillbaka till Finland tidigare än tänkt har vi nyss fått reda på.😁 Men det kan jag avslöja lite senare vad det handlar om! Vi har fortfarande inte kommit hem än, vi sitter på flygplatsen och väntar in flyget. Jag har inte tagit någon medicin innan nu så jag mår ganska dåligt.. känner mig nervös och har smått åmgest. Dessutom så saknar jag Theo så mycket att jag bara vill komma hem nu. ❤️ Vi har annars haft riktigt kul idag, gått runt lite i stan, tagit fina bilder, gått i gallerior och ätit mys-lunch/möte med våra kollegor inne i stan. Kolla så gulliga jag och Johan är på näst sista bilden btw, vi började gapskratta när bilden togs. Så den bilden blev en favoritbild nu, så härlig på något sätt ✨🇫🇮

1 kommentar

  1. Riktigt fina bilder 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *