Bye Helsinki!


God förmiddag!


Här sitter vi i Lobbyn och äter lite lunch. Så gott!! Vi har pratat lite om resan, hur det har varit och sådär. Vi båda kom fram till att vi har haft riktigt kul, och att Finland är ett måste att åka tillbaka till snart igen tillsammans!😃 Vi är otroligt nöjda med vårt jobb igår, och sen så hade vi roligt avslut igår på kvällen också. Vi gick och sjöng karaoke hela gänget som var med och anordnade föreläsningen. En riktigt trevlig kväll! Jag känner dock att jag har blivit sjuk (igen) jag är enormt täppt i näsan och hostat inatt. Jag hoppas att det går över, och bara är någon allergi eller något. Jag vill inte bli sjuk nu, plus att jag har verkligen inte tiden till det heller. Jag har jobb att göra! Även om det är något lugnare nu, för nu har jag plåtat kommande ambassadörskap samt bockat av Finland. 

Nåväl! Nu ska vi snart åka mot flygplatsen och bege oss hemåt. Min son väntar på mig, och jag saknar honom så💕 Han har fått feber hörde jag idag, så jag ska hem och ta hand om honom. Flyget går om någon timme eller så, så vi hörs sen på svensk mark igen! 

4 kommentarer

  1. Har du eget företag? Har alltid fått för mig att du är anställd.

  2. Vad roligt, Finland är så fint!

    Kika gärna in på min blogg där jag skriver om bebismode och livet som ensamstående med en nyfödd vars pappa sitter inne. ❤ kram

  3. Härligt att ni har haft det bra!! Krya på er <3

  4. Finland firar i år i december 100år som självständigt land också.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *