On our way to Finland!


(Tid: 08:20) Nu är vi påväg till Finland, för att ha föreläsning tillsammans med Ukko. Som jag har ett samarbete med. Jag och Johan har lite stress, planet går om en kvart men vi var envisa med att köpa med oss en latte to go ändå haha. Man var ju inte så pigg imorse när man gick upp 05.. men nu är vi igång och det blir full rulle hela dagen! När vi är framme i Finland blir det direkt intervjuer på plats, sen upp till hotellet för att fixa iordning oss lite inför föreläsningen sen. Tänk er, 400 studenter och företag ska vi föreläsa för! Så nervöst!

Men nu måste vi hoppa på planet. Önska oss lycka till! Kommer att uppdatera mycket på Snapchat och insta live kommer sändas också, så håll utkik där!✨

11 kommentarer

 1. 05.15 går jag upp varje dag. Välkommen till verkligheten

  1. Jag är vuxen och går upp 7.30 varje dag. Så det där är verkligen inte ”verkligheten”, bara för att just du har det så.

  2. Michaela…fan skärp dig..bitter du låter.

  3. Lol, jag går upp 05:30 de dagar jag jobbar men inte fan skulle jag kalla det ”verkligheten” eller ens normalt. De flesta går ju faktiskt inte upp SÅ tidigt. Dessie verkar inte direkt vara den som sover till 13:00 heller, och hon har barn. Hon är nog van vid att gå upp tidigt.

  4. Jag har lyxen att kunna sova till 12 om jag skulle vilja alla dagar! :)) Alla jobbar inte 7-16! Alla ha makten att skapa sig sitt drömliv! 😀

   1. Samma här, jag kliver upp runt 10.30-11.30, jobbar 17-22. Valt själv😏

 2. Kul med föreläsning! Jag skulle också vara nervös med så stor publik. Lycka till!

 3. Hej, du skrev innan att föreläsningen skulle live-sändas men hittar ingen information på Ukkos hemsida. Kan inte du lägga upp en länk? När är din föreläsning och hur länge ska du prata? Vad ska det handla om? Lycka till!

 4. Hej, var kommer jackan ifrån? Sååå fin

 5. Hej kan du snälla svara var jackan på bilden kommer ifrån? snälla

 6. Varifrån är din jacka kan du svaraaaaaaa tack!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *