Lite afterwork✨


Nu har vi varit på eventet Min Story och föreläst inför alla studenter och företag! Kollade ni? Jag tror att man kan kolla i efterhand, ska kika på det! Men det var sjukt roligt faktiskt! Det kändes nervöst i början, men sen så kände man sig snabbt bekväm och allt flöt på! Jag och Johan pratade mycket om våra sociala medier, hur vi kommit dit vi är idag, strategier och sen såklart lite fördelar med att använda Ukko (som vi samarbetar med) istället för att köra eget. Speciellt om man är ung och vill testa nya olika branscher är det absolut en fördel! 😃

Efter föreläsningen så gick vi hotellet och vilade en timme, vi var så trötta! Men nu känner vi oss piggare. Så vi har precis mött upp gänget och sitter nu i hotell lobbyn ett gäng och dricker en Finsk Gin & Tonic. ✨👌🏽 Top! 🙂 Nu ska vi njuta vidare av Helsingfors! 

12 kommentarer

 1. Härligt att det gick bra. Hoppas du har det kul 🙂

 2. The real Hmm

  Ja gud efter en halvtimmes jobb, förstår att du blir rent utmattad!

  1. The real Hmm tycker fejk-Hmm är en fis

   Heller det än din udda hobby fejkis. 😉

 3. Asså förlåt men du var inte särskilt bra. Du fnissade halva presentationen, du glodde bara på Johan och hade ingen ögonkontakt med publiken. Sedan snubblade du på ord och visste inte ens ordet ”årsredovisning”. Hela er presentation såg oproffsig och oseriös ut jämfört med de andra som var där idag. Övning ger färdighet.

  1. Tack för din åsikt! Jag håller inte med dig dock, jag tyckte att vi gjorde ett bra jobb och har fått så mycket cred av gänget här. 🤗 sen såklart kan man ju bli bättre alltid, övning ger ju färdighet👌

   Jag visste, jag ångrade bara mig från vad jag var påväg att säga. ✨

 4. Först säger du att du åker till lifestyle kontoret varje dag och är där från 09-18.. Sen säger du att du jobbar så mycket som du vill som egenföretagare, att du kan prioritera sonen och bestämma över dina timmar. Sen säger du också att det är viktigt att uppdatera och att vara privat.. Märks ju att du tar din blogg på så stort allvar att du verkligen uppdaterar varje dag.

 5. Jag tycker att ni var jätteduktiga och proffsiga, tittade nu i efterhand 🙂 det var kul att höra om hur ni jobbar! Jag hade också varit sjukt nervös av att stå inför så många människor, men man lär sig ju aldrig om man inte slänger sig ut på okänt vatten så alla som försöker hitta fel i ditt deltagande kan ju bara gå och lägga sig, så jävla tröttsamt att människor orkar lägga ner tid på att trycka ner andra. Lyft varandra istället för fan!!

  1. Men vad roligt, tack så mycket!!😃😃🌟🌟❤️ Jaa håller med dig 100%!✨

 6. Jag hade vart supernervös för att tala inför alla dem :-). Bra jobbat :-*

 7. Kika gärna in på min blogg där jag skriver om bebismode och livet med en nyfödd ❤ kram

 8. Ville bara säga att du var sååååå duktig! Föreläser själv och ja, jag kan stamma/snubbla på ord 🙂 ingen har dött av det direkt.

  Jag lär mig fortfarande varje dag och första gångerna var jag så nervös. Fy. Tycker du kan vara stolt och absolut inte att ”dom andra var mer proffsiga”. Sluta jämför er med alla andra.

  Du var jättebra!! Och folk som tror att det inte är jobbigt med ”en halvtimmes jobb”.

  Det är jobb bakom det hela och Nej, det tar fan inte 30 min utan det är också ett heltidsjobb. Bara för man inte sitter på ett kontor 8-16 så kan folk faktiskt ha andra jobb. Lol

  1. Tack såååå mycket, de glädjer mig MASSOR😍🙏🏽😁 Håller med dig så mycket! De är okej man är inte mer än bara människa, allt behöver inte vara perfekt! Vi fick med publiken i diskussion och det var de enda viktiga!🙏🏽✨

   Håller med i de andra också! Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *