Följ vår resa live i Norden!

I samarbete med Ukko. Här ska vi , jag och Johan tillsammans med Ukko.se alltså stå live om exakt 25 minuter (13.00) för att prata om sociala medier, att vara sin egen chef och mycket mer! Vi är lite trötta efter resan, men samtidigt så sjukt taggade. Det här känns roligt faktiskt! Verkligen en ny utmaning, vilket jag älskar. Att utmana sig själv är då man lär sig och utvecklas – livsviktigt!✨ Här nere har ni länken iallafall där ni kan följa allting LIVE. Klockan 14:00 börjar föreläsningen, och vi är väl ute på scen 14:10 ungefär, sen står vi där i 30 minuter och kör vår grej. Kul!!!💕

http://videonet.fi/web/norden/20170322/

7 kommentarer

  1. Du vet väl att Finland är en timme för Sverige? Så det är 13:00 för dina svenska läsare, inte 14.

  2. Alltså, hur oprofessionell kan man vara egentligen? Du skriver ut att livesändningen börjar kl 14:00 fast att vi i Sverige ser den kl 13.00. Det är så pinsamt så jag vet inte vad. Vad tycker ”UKKO” om ditt ambassadörsskap när du inte ens kan skriva rätt tid? Bra PR. Not.

    1. Du är ännu mer pinsam att du tog din tid för skriva en sådan bitter kommentar. Snälla sluta läs bara. Så tragisk människa

      1. Håller med…ge er nu alla pessimistiska stolpskott som hittar hit.

  3. Du skrev på snap att den började 14… Men det är ju finsk tid… Men aja alla kan göra misstag 🙂

  4. Känner ni för att läsa en blogg med bättre uppdatering? 😅 Kika in på min blogg. Man kan faktiskt uppdatera mer än 3 gånger per vecka trots att man pluggar, sköter hem, tar hand om barn och är med vänner. Puss😘

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *