Just my luck

Ni undrar säkert vart jag har tagit vägen. Först och främst har jag ju jobbat så sjukt mycket den här veckan, jag har verkligen legat efter med sömn så igår (fredag) så kom jag hem efter jobb och gick och la mig. Verkligen SÅ skönt och efterlängtat! Jag sov ju kanske 3 timmar natten innan, för att jag jobbade i typ 19 timmar. Vi hade fotografering sent i torsdags och jag kom hem först vid halv 2. Det var ju dock såklart sjukt värt det, resultatet blev minst sagt magiskt! Jag kommer att berätta mer om vad det var för fotografering mer detaljerat nästa vecka! 💕 

Iallafall.. men jag har ju inte bara sovit såklart. Men min stackars telefon fick ju ta stryk för att jag var övertrött, så virrig och trött som jag var råkade jag lägga telefonen i kaffet. Så jag har varit utan telefon sen i fredags morse. Skönt på ett sätt, för jag fick ju verkligen vila och släppa allt lite vilket var ganska nice faktiskt när man annars är uppkopplad på sociala medier dygnet runt. Däremot blev jag ju grymt stressad av det för att jag har jobb att göra, och eftersom att jag inte har wi-fi hemma så kan jag inte vara inne på internet utan telefon.. men men. Idag var jag iallafall och plockade ut en ny iPhone 7+. Varför gjorde jag det? Jag ångrar mig typ redan. Jag kan ju inte ens lyssna på musik i bilen, eller i headset? Man måste ha trådlösa lurar till 7an.. dessutom så fick man inga hörlurar till utan måste köpa det för 1500? Haha sjukt ovärt om ni frågar mig. Dessutom så är den jättestor, så jag har problem med att smsa och ens hålla den😂👍🏼 Men, det finns ju fördelar med den också. Den sjukt bra kameran till exempel…
Men nu är jag tillbaks, så nu vet ni det!😜 Förresten, här nere ser ni en bild från fotograferingen. Vi var ju på Haymarket och deras fantastiska svit och fotade. Magiskt!

53 kommentarer

 1. Jag har också en 7+ och den fick man visst hörlurar till? Fick även med en adapter man kan ha så att de funkar att använda de gamla hörlurarna också… så du behöver alltså inte ha trådlösa hörlurar till telefonen.

  1. The real Hmm

   Jag tror Dessie borde börja handla sina mobiler hos auktoriserade Apple-butiker.

   1. Dessie

    Min telefon är iof från telenor. 😜

   2. The real Hmm

    Dessie: Det var i alla välmening. Det verkar som att du hittills fått onödiga problem eller saker som inte stämmer när du köper dina mobiler.

    Telenor har blivit skit för övrigt. Gav upp på dem efter trogen kund i många många år. 🙁

  2. Ja hörlurar, inte trådlösa. Jaha vad bra ska kolla efter adapter då😃

   1. Men man har ju aldrig fått trådlösa hörlurar till Iphone?

 2. The real Hmm

  Så fick vi då förklaringen till ditt ”räknefel”. Det var aldrig något. 😉

  Sen, testa de vita trådlösa hörlurarna. De är sjukt bra. Jag blev förvånad. 🙂

 3. Om du nu lever på att vara bloggare, VARFÖR har du inte wi-fi hemma..?? Ungefär som då bloggare reser utomlands ALLTID verkar välja hotell som nästan aldrig har wi-fi som fungerar.. lite som att köra sopbil utan bränsle, för att använda en liknelse du har med dig hemifrån..

  1. The real Hmm

   Därför att det förmodligen blev billigare att ha ett al you can eat-abonnemang från mobilen enbart då hon ofta surfar när hon inte är hemma.

   Att ha två abonnemang hade blivit onödigt dyrt.

   Vad tror du om det?

   1. Ja, kanske det. Men med den inkomsten känns det som en liten investering.. Jag har själv fiber och allucaneat abonnemang, min gissning är att hennes UC fortfarande inte är så solid. Vad tror du om d?

  2. Hej! 🤗 För att jag hade wi-fi hemma men på mitt ex sen när han flyttade så har jag inte fixat nytt iom att jag själv flyttar snart. Har 100 GB internet på luren det har funkat bra med det endast 🙂

   1. The real Hmm

    Vänta menar du att du bloggar genom mobilen? Trodde du tog din blogg och ditt yrke seriöst. Och vart ska du flytta, hem till mamma?

   2. Dessie

    Nej, via datorn. 😃 Men internet via mobilen.

    Ska flytta till mindre👌😊

   3. The real Hmm

    Otroligt att du tog dig tiden att skriva ut hela mitt nick fejk-Hmm. Lite smickrande ändå.

    PS Dessie ser på mailen att vi inte är samma 😉

   4. Sandra

    Finns ingen anledning att inte kunna blogga via mobilen bara, vad har det med oseriös att vara? Häng med i tekniken. Idag behövs inga dator utan man för ju över bildern från kameran med wi-fi. Bara puckat att blogga via datorn, varför krångla till det?

  3. Alltså kommentarerna i den här bloggen…
   1. Varför skriver du i en nedsättande ton om att köra sopor? Det är ett yrke som alla andra och gör inte en människa varken bättre eller sämre.
   2. År 2017 kan man både blogga i mobilen OCH dela nät till datorn.

   För att vara så fördömande verkar ingen av er ha någon koll.

   1. Inget konstigt att ett fotojobb slutar den tiden.
    Man jobbar tills det är klart.
    Det är bara en massa småbrudar här inne som har noll självkänsla. Människor som mår bra i sig själv skriver upplyftande och peppande 🙂
    Människor som mår dåligt, letar efter allt för att hitta fel å känna sig något bättre.
    Så iväg och jobba på att må bättre tjejer..å skäms på er för en not-cool attityd
    Dessie, kul jobb!! Hoppas det blev bra 🙂
    // Karma

   2. Inte alls skrivit nedlåtande om att köra sopbil, det ligger onekligen i betraktarens ögon..

   3. K – Jag ser ingenstans att någon skrivit nedsättande om sopgubbar. Inte ett enda ord som tyder på att ett sådant yrke är mindre värdigt.
    Du får gärna ge citat på det. Jag blev nyfiken på hur din tankegång gick.

   4. Tina: ”lite som att köra sopbil utan bränsle, för att använda en liknelse du har med dig hemifrån..”
    I mina öron låter det väldigt mycket som en härskarteknik. Det är lätt att i efterhand säga att man inte menade något med det dock. Men den gubben går jag inte på 🙂

   5. @K, men hon skriver ju själv att hennes pappa är sopgubbe och dessutom tjänar bra. Du får nog läsa på om härskarteknik. Hade hennes mamma kört taxi eller annat som erfordrar bränsle för att utföra sitt yrke, hade jag använt det..

   6. ”Du får nog läsa på om härskarteknik”. Behöver inte det eftersom du är så bra på att använda dem 🙂

  4. Jag har rest mycket och tyvärr är det dåligt wi-fi tom fina hotell. Inget man man göra något åt. Många länder ligger så efter oss på den fronten!

 4. Jobbat så sjukt mycket? Jag tror först och främst att detta är första gången i ditt liv du jobbar ”på riktigt”. Men vilken fotograf är så oproffsig och jobbar till halv 2 på natten? Låter verkligen weird..

  1. Hälsning från person som jobbat med många fotograferingar:
   – De lånade en hotellsvit. Då får man anpassa sig till när den är ledig eftersom man oftast slipper betala för den.
   – Fotograf/sminkös/stylist/modell måste alla ha tid. En av dem kanske åker till Thailand imorgon och de behöver bli färdiga.

   Folk som kommenterar här behöver jobba med sin självkänsla. Måste vara sjukt jobbigt att gå runt och må så dåligt att man ödslar tid på att skriva skit i en annan människas blogg 🙁

   1. Men precis! Jag har då aldrig tänkt att modeller jobbar 8-16:30 och inte en sekund senare eller tidigare, haha. Plåtningar kan ju ske på alla möjliga platser och vid alla möjliga tidpunkter.

    Tänk liksom alla badmodebilder som tas på stranden i gryningen/solnedgången. Tycker knappast att man kan kalla fotograferna oseriösa bara för att de vill åt ett visst ljus eller en viss känsla i bilderna.

 5. Asså förlåt men du låter ju jättetrög. Du köper en mobil som du inte har en aning om och du kunde inte ens fråga i butiken? Antar att du köpte den på en sunkig IT-butik och inte på Apple, det förklarar varför du inte fick några hörlurar till lol

 6. Förstår inte hur du fick in 8 ”ju” i den här texten 😮

  1. Förlåt, 9.

 7. Skönt att ha dig tillbaka. älskar din blogg och ska bli spännande nästa vecka att få vad fotograferingen var för:D

 8. Vill du ha en telefon med bra kamera så ska du köra på sony xperias. Tex x compact. Den är dessutom inte så gigantisk att man måste använda båda händerna hela tiden…

 9. Märkligt!
  Jag har också en iPhone 7+ och hörlurar följde visst med i lådan.
  Vart har du fått det ifrån att det inte finns hörlurar till iPhone 7 och 7+ och att det skulle gå trådlöst? Alltså… du kan ju inte hittat din lur i Telenor-butiken iallafall…
  Jag fick hörlurar och har inte haft problem med att lyssna på musik från luren i min bil!

 10. Ööö…. jag fick min 7+ med hörlurar och en adapter för andra hörluror. Vad pratar du om Dessie?

  1. Och alla iPhone 7+ paketer der likadana ut, det är inte som om vissa har vissa delar med. Kolla igenom paketer ordentligt. Men man kan nog inte missa hörlurarna och adaptern…. sen kan du ju koppla musiken till bilen via normala Bluetooth…

  2. Jag har inte kollar igenom kartongen, dom sa bara på plats att man måste köpa till trådlösa. 😃

   1. Jasmin

    Wtf? Jag skulle inte gå tillbaka till den affären igen… så dålig säljare kan man absolut inte vara.

   2. The real Hmm

    Som sagt. Gå direkt till Apple. Telenor har blivit bara skit med urkass service.

   3. Johanna

    Tror försäljaren menade att du inte kan ladda telefonen och ha i hörlurar med sladd samtidigt, eftersom det bara finns ett uttag (tidigare haft det funnits ett separat hål till laddaren och ett till hörlurarna). Alltså, om du behöver ladda mobilen eller använda uttaget till något annat så måste du lyssna på musik i trådlösa lurar.
    Du kan annars köpa en slags förgreningssladd så är problemet löst 🙂

   4. Kartongen är ju gigantisk så jag förstår att hörlurarna lätt kan försvinna.. ehh

 11. När Dessie skriver ”plockat ut” menar hon att den trillade av från en lastbil.

 12. Allt detta onödiga tjabb.. varför ska det ALLTID finnas sånna här tråkiga kommentarer som inte ens TILLHÖR blogginlägget? Förstår inte hur man orkar. Lägg en fin kommentar istället, kan väl knappast va kul att lägga en negativ.

 13. Vad har hänt nu då?

 14. Haha förstår fortfarande inte hur du räknar timmarna… jobbade i 19 timmar? Kl 06 skulle du göra iordning dig och du var hemma 01:30. Där emellan är det 19,5 timmar. MEN, du började ju inte jobba fören, när? Inte kl 06 iallafall, och slutade jobba så att du var hemma 01:30, alltså är det inte 19 timmars jobb, om du förmodan inte fixade iordning dig, åkte till jobbet och åkte hem på sammanlagt 30 minuter.
  Ja jag har mycket fritid som orkar sitta o spekulera i detta.

  1. J -Ja vi har förstått att du har mycket fritid. Men snälla nån se till att göra något åt det!
   Du ordbajsar hela j-vla tiden!

   1. Hahahaha orbajsar hela tiden? Kan nog räkna upp mina kommentarer totalt på en hand. Var nog flera månader sen som jag kommenterade sist. Du vet, finns fler än jag som börjar på J?

 15. ”Nu är jag tillbaka” rimmar ju lite illa med flera dagars tystnad igen. Bättre att göra klart och tydligt att du bara bloggar ibland istället för massa ursäkter 🙂 Blir nog bättre stämning här då

  1. Hon bloggar på sin höjd varannan dag. Jättebra reklam för Ukko med en ”ambassadör” som inte ens bryr sig om att sköta sin huvudsakliga kanal i sociala medier. Men å andra sidan, varken Ukko, Wink, lifestyle eller vem det nu är hon ”jobbar” med skyltar ju med att de har Dessie som samarbetspartner. Och ärligt, vem skulle vilja ha sitt varumärke associerat med den här bloggen?

 16. älskar din blogg🙂

 17. Ett helt inlägg till ursäkt för dålig närvaro på bloggen som avslutas med att ”nu är jag tillbaka”, det var 3 dagar sen……

 18. Bra att du är nu tillbaka!…. Eller vänta, det är du ju inte. De var ju bara ett annat löfte du inte kunde hålla.

 19. Det ekar tomt……. som vanligt…. trots dina ”löften” hit och dit.

  Du har uppenbarligen svårigheter med karaktär, stolthet, uppriktighet och arbetsmoral. Du är en av de värsta av de värsta att hålla sina löften. Att du skulle vara en professionell människa i ditt såkallade ”jobb” är lika sant som att tomten existerar! Tror du inte verkar vara medveten om hur mycket du faktiskt gör bort dig. Genant!

 20. Hur kan någon ens vilja samarbeta med dig? Ha dig som ambassadör? Din blogg är ett bevis på hur oseriöst du tar ett jobb.

 21. Hur lite har ni inte att göra som blir så upprörda över en ouppdaterad blogg eller tomma löften (från någon ni inte ens känner)?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *