Work!

Nu ska jag åka iväg på jobb, och sen efter det så har jag möte ikväll. Så det blir en sen dag för mig idag, men så är det och jag ser bara fram emot dagen! =) Jag kommer nog vara svintrött ikväll, men jag ska uppdatera er sen men det får bli lite senare på kvällen – för jag vet inte när jag är hemma ikväll.. Men då hade jag tänkt att uppdatera er och visa mina skönhetsrutiner, jag har börjat använda lite nya produkter för ansiktet så det blir väl kul att få läsa om dom? Min hy har börjat bli riktigt bra faktiskt, porer och sånt har minskat en hel del. Så det ska bli kul att tipsa er om dom!

Vi hörs mer sen! Ps. Jag vet att jag behöver boka en ny tid för mina naglar, jag har bara så fullt upp just nu att det inte har varit prio 1 hehe!

6 kommentarer

 1. Blir du trött av att jobba lite på eftermiddagen och sedan ett möte på det? Herregud..

  1. Läs igen, står ju att hon ska iväg och jobba fram till ikväll. Är väl inte konstigt att hon blir trött efter en jobbdag. Så lägg ner med ditt ”herregud”. Så löjligt att försöka trycka ner andra och vad de gör 🙂

   1. Bittan

    Tror nog inte riktigt du läste ordentligt. Står klart och tydligt att hon ska ha ETT möte på kvällen. Hur kan man bli trött över det? Sedan började inte hennes dag förrän på eftermiddagen. Så ja, jag undrar hur man kan bli trött över det.

  2. Ja det är möte på kvällen och först ska hon iväg och jobba. Hon känner väl nog sig själv och vet vad hon blir trött av. Så lägg ner bara bittan. Så onödigt av dig bara 🙂

 2. En blogg om övergrepp, PTSD, självskadebeteende och vägen tillbaka.

  Du är inte ensam♥

  Tidsliv.blogg.se

 3. Du borde boka tid för din bil om motorlampan lyser ^^

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *