Mina hudvårds rutiner

Babor ”olja” som ligger i kartongen – natur serum. Sen har vi apotekets egna olje serum, Babor dagkräm, F&R serum för att ta bort porer, Rituals hudkräm för kroppen, Truffle therapy cleansing oil (ÄLSKAR) , postquam ansiktsvatten, och sedan två ansiktsmasker – en från Glamglow och en mudmask.

Här kan ni se alla produkter som jag mer eller mindre använder som hudvård! =) Det bästa med dessa är att typ hälften har jag fått i min Glossybox som jag prenumererar på. Iallafall de två ansiktstvättarna samt ansiktsmasken (den blåa tuben) Sjukt nöjd, för det är verkligen bra produkter!

Jag har på sista tiden typ blivit besatt av hudvård, jag vill testa allt och jag vill verkligen ha produkter för precis allt. Jag vill ha ansiktsmasker för anti age, för mer ”shiny skin”, ansiktsmasker som rensar, jag vill ha serum osv osv… Men det är kul att experimentera nu för min hy har blivit bättre sen jag använde cetaphil (hade ju mer eller mindre acne innan) och nu är den typ tillbaka som den var när jag var yngre – dvs att den inte alls är känslig. Jag vet ju att vissa får typ finnar av att testa nya produkter, men min hy verkar stabil nu så det går bra. Jag har dock nog hittat de rätta produkterna för mig, alla dessa produkter passar mig bra vad jag har märkt av – jag har fått mindre porer, och helt klart en finare samt ”piggare” hy.

Här kommer iallafall min hudvårdsrutin steg för steg! ♥ Under den första bilden högst upp i inlägget så ser ni vad alla produkter heter exakt. ♥

Varje gång jag tvättar ansiktet så använder jag denna underbara älskade olja från Skin&co roma, ”truffle thearpy cleansing oil” den är sååååå skön. Jag som typ hatar att tvätta ansiktet för att man blir helt torr älskar denna, den återfuktar huden och man känns glansig och fräsch efteråt. Sedan använder jag ansiktsvatten då och då, inte varje dag eftersom att jag tycker oljan tar bort det mesta. Men ansiktsvatten bör man ju verkligen använda, testa tvätta ansiktet noga och sen tar ni en pad med ansiktsvatten – då kommer ni märka hur mycket det är som faktiskt inte går bort med vanlig rengöring.

Efter att jag har tvättat ansiktet på morgonen så använder jag mig utan ett ”naturligt serum” från grymma Babor. De flesta har väl hört talas om Babor och deras hudvårdsprodukter, jag kan ju verkligen rekommendera dessa serum. Man känner sig så fräsch! Just denna stramar liksom åt huden, och återfuktar. Det är som en olja, som jag duttar på i ansiktet – och när den torkat in så lägger jag denna dagkräm från Babor.

Två gånger i veckan kör jag ansiktsmask. Då varierar jag mellan denna mudmask och denna från Glamglow. Mudmasken är ju som en ”detox” för ansiktet. Man känner verkligen att den gör susen, för den svider nästan till lite liksom. Men min hy ser verkligen grymt fräsch ut efteråt, densamma med masken från glamglow. Jag känner mig nästan ofräsch om jag inte har använt dom här på en vecka. Den från Glamglow är mer ”anti age” och för att strama åt huden. Jag skrev ju ett inlägg om den för cirka två veckor sen som ni kan läsa om ni går tillbaka i arkivet.

När jag har tvättat ansiktet på kvällen och ska sova så använder jag dessa. Varning för att bli beroende dooooock. Jag blev helt besatt av olje serumet från Apoteket, den luktar så fruktansvärt gott, man ser så fräsch ut efter att ha lagt på den, och den är så skön att smörja in. Jag gick liksom och tog den flera gånger om dagen för att jag blev beroende av den, vilket egentligen inte var så smart för min hy blev helt torr för att jag över-använde den. Men nu har jag den bara på kvällen innan jag sover, och det är en perfekt balans. Men den tar jag iallafall typ efter att jag tvättat ansiktet när jag kommer hem från en dag med smink, eller om jag badat. Sen 2-3 eller 4 timmar senare när jag ska sova så lägger jag nattserumet från F&R på områden där man har porer. Den har hjälpt SÅ mycket, vet ni hur fräsch min näsa är numera?? Gör verkligen underverk!!

Så ser mina hudvårdsrutiner ut. Vad är era?

19 kommentarer

 1. Här används clearasil ansiktsrengöring typ varannan dag, någon random ögonkräm och apolivas dagkräm. Sen random hud/handkräm som luktar gott. Tror det är bäst att använda så lite produkter som möjligt på den stackars huden.

 2. Men du skulle ju aaaaaaldrig byta ut Cetaphil. Eller var det bara så länge se sponsrade dig? För så här skev du för bara ett år sedan:
  ”Som ni vet så använder jag endast Cetaphil produkter numer. Men handen på hjärtat nu tjejer och killar, jag skulle aldrig byta ut Cetaphil produkterna. Aldrig. Jag skrev ju om produkterna för ett halvår sedan ungefär, minns ni det? Att jag hade hört så bra om dom, och att jag såg fram emot att själva testa produkterna då jag led utav acne den perioden. Jag började använda produkterna och redan efter tre veckors användning blev min hy bättre. Jag LOVAR er! Och sedan dess har jag ständigt använt Cetaphil och vägrar byta hudvårdsmärke. Jag vägrar att gå tillbaka till min gamla hy. ”

  1. Visst kan man ändra sig 🙂 Jag har provat grejer som verkat helt fantastiskt för stunden och de problem jag kanske haft. För atts en prova nya produkter.
   Ändrar du aldrig dig? Leta inte fel..inte cool
   // Karma

  2. Cetaphil är alldeles för fet kräm för mej. Annars har apoteket många bra. Eucerin är toppen o finns för olika hud typer o bra pris. Kram.

  3. Hej😀Jag har skrivit om Cetaphil hundra gånger efteråt att jag använt dom trots ej det varit sponsrat. Använder fortfarande dom, men använder dessa också. Som jag skrivit – jag är i en lite skönhetsprriod nu och älskar att testa nytt nu när min hy blivit bättre av just Cetaphil.

   Kram😊💜

 3. Så kul d u visade detta dagen blev så mycket roligare. Var köper du mest smink i affär eller Internet. Viktigt med bra krämer som återfuktar. Ha det bra kramis söta.

  1. 💜

 4. Jag använder ansiktsrengöring och toner från Naobay. Funkar riktigt bra för mig. 🙂 Har aldrig lyckats hitta någon ansiktskräm eller så som jag gillar.. Letar för fullt.

 5. Jag använder Clinique Moisture Surge och en vanlig mild tvål fr handpumpen för rengöring.
  Clinique har en underbar nattmask som räddar det mesta i torrhet.
  En jäkla viktig sak för min hy är vatten. Slarvar jag syns det direkt 🙂
  Blir torr och blippig. Msm dricker jag nu för att rensa kroppen och att mina leder ska bli lite mjukare.
  // Kram Karma

  1. Känner mig helt bakom nu, men jag har på riktigt aldrig tänkt på att dricka ordentligt med vatten för hyns skull.. Har bara fokuserat på att återfukta utifrån liksom, men klart det är minst lika viktigt att få i sig vatten! Bra att du nämnde det – ska tänka på det i fortsättningen. 😀

   1. Man tänker helt enkelt inte på det 😊 men bra kost och mycke vatten gör underverk. Du kommer märka skillnad 🤗
    Kram Karma

 6. Din header är så gammal och tråkig nu. Du bör kanske förnya dig!?

  1. På g!😄😃

 7. Vad hände med sminkvideon du utlovade? Inte hört ett knyst om den.

 8. Vill gärna se bilderna med din acne? För jag minns inte att du någonsin har haft det? Att ha problem med finnar är inte samma sak som acne..

  1. Jag la ut bilder då, de är bara att bläddra i arkivet!😃

   1. Kan du inte göra ett nytt inlägg om de då? Måste varit jobbigt psykiskt o fysiskt?

   2. Kollade nu, kan inte påstå att de där var acne, mer problemhy men inte betonat acne

 9. Hej! Undrar bara om du vet vart man kan köpa F & G Night Detox Serum? Har letat som en galning överallt men hittar den inte! Och gärna i butik i sverige (bor nära sthlm) eller på nätet med hyfsat snabb frakt, skulle vilja ha den typ nyss 😀 tack på förhand!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *